title
Visa alla nyheter

Badet! 2010-12-22

2012-08-29

Hej,

Vi har tidigare pratat om att vi skall börja simma lite uppe på G-hill. Detta kollades upp och informationen som vi fick var att det skulle kosta oss 300 kr/timme.

Detta skulle ha blivit lite för kostsamt för vår förening men ett projekt utformades och diskussioner påbörjades med Färs och Frosta Sparbank.

Idag fick jag ett svar till vår ansökan och den har beviljats, innebärande att föreningen har beviljats ett bidrag på 22 000 kronor för att vi skall erbjuda våra medlemmar en chans att både lära sig simma men även vidareutveckla redan erhållna simfärdigheter. Denna summa utdelas av Färs och Frosta Stiftelsen.

Frågorna är nu mer av sorten, när skall vi börja, vilka grupper, hur ofta, vilket ansvar skall föräldrar ha mm.

För alla dessa frågor rekommenderas en träff någon dag under mellandagarna, dvs. efter julhelgen och fram till nyår. Jag skulle vilja be alla föräldrar/ungdomar som läser detta att kommentera när ni skulle vilja träffas på gästboken eller kontakta mig via mail eller telefon.

Ifall jag inte får något förslag på någon tid kommer jag att göra som så att jag själv lägger upp en tid och meddelar er alla.

Mvh,
Fidan