title

title En annan viktig del av vår verksamhet är inriktad mot ungdomar och deras fritid. Varje helg tillhandahåller föreningen diverse aktiviteter mot kvällarna. Målsättningen är att erbjuda ungdomar en tillflyktsort på helgerna och erbjuda de aktiviteter som de själva efterfrågar.

Då föreningen grundades började medlemmarna spela fotboll under fritiden. Antalet sport-aktiviteter har sedan dess utökats och föreningen erbjuder idag förutom fotboll även innebandy, handboll, basketboll, bordtennis, spökboll mm. Årligen har vi även små interna turneringar där aktiva inom föreningen deltar och tävlar mot varandra. Priset är heder, diplom och en trevlig fika-stund.

Våra aktiviteter har vi på fredag- och lördagkvällar under tiderna 19-20. Aktiviteterna bedrivs av totalt cirka 25 aktiva ungdomar i blandade åldrar på Lågehallarna, främst hall 2.

Shqiponja erbjuder två olika möjligheter för medlemskap på föreningen.Första alternativet är familje-medlemskap. Detta alternativ är för föräldrar som har barn under 18 år. Medlemskapet gäller då familjer med barn under 18 år och har en årlig kostnad på 300 kr. Alla som ingår i medlemskapet, oavsett antal barn, är välkomna.

Alla som är 18+ erbjuder vi ett enskilt medlemskap och årsavgiften ligger på 100 kr.Ni som är intresserade är välkomna att dyka upp under våra aktivitetstillfällen eller fråga oss gärna det ni undrar över via våra kontaktvägar!

För att få en översikt över våra aktivitetstider klicka här.